technisch tekenbureau

AutoCAD en CWall

technoCAD levert AutoCad ® -tekeningen op wens, zowel in 2D als 3D,  alsmede tekeningen gemaakt in CWall ®  ( systeemwanden ).Voor ontwikkelingen binnen CWall werkt technoCAD nauw samen met CTA in de allernieuwste versie 3.30. CWall is een AutoCad applicatie ontwikkeld door CTA, Cartigny Tekenkamer Automatisering.

De grote kennis van staal, staalbewerking en CNC plaatbewerking is goed te ervaren in tekeningen van stalen panelen ( inclusief uitslagen, knipmaten, ponsingen en DXF t.b.v. lasersnijden ) als ook van stalen profielen ( zowel gerold als gezet ) en stalen hulpstukken ( gezet, geperst en/of samengesteld ).

Door jarenlange ervaring met systeemwanden en interieurbouw kan technoCAD U adviseren en behulpzaam zijn met projectmatige interieurtekeningen en ontwerpen.

Daarnaast beschikt technoCAD over veel ervaring met en kennis van aluminium extrusieprofielen en ontwikkeling daarvan..

Ook 3D ontwerpen voor 3D printen kan door ons verzorgd worden en in STL-betand aangeleverd.

Voor bestaande gebouwen waar geen of oude tekeningen van zijn, kan technoCAD het pand inmeten en digitaal uittekenen. Dit kan ook voor gebouwen waarvan slechts een papieren tekening voorhanden is en een digitale tekening gewenst is, bijvoorbeeld voor verbouw en bouwvergunning. Zelfs een aanvraag voor een bouwvergunning voor een verbouwing kan door technoCAD tezamen met U verzorgd worden.website hosted by DLA-ICT Achterhoek

Copyright © 2015 technoCAD , H.W.Sonderen, All Rights Reserved.